Reserveren
In de media

Het nieuws om en rondom Rottertram

Rottertram

Uitagenda Rotterdam

Het rijdende restaurant: de RotterTram, komt er! Met behulp van een succesvolle crowdfunding actie is genoeg geld bij elkaar gesprokkeld om de tram vanaf maart te laten rijden.

Lees meer
Rottertram

RTV Rijnmond

Een hapje eten en tegelijkertijd de Euromast, de Erasmusbrug en Rotterdam Centraal voorbij zien komen. Het lijkt onmogelijk, maar het zou vanaf volgend jaar zomaar echt kunnen.

Lees meer
Rottertram

AD Rotterdams Dagblad

Genieten van een diner tijdens een tramrit door Rotterdam? Als het aan topkok Ad Janssen en Suzanne de Knegt ligt, krijgt Rotterdam een heuse restauranttram.

Lees meer
Rottertram

Open Rotterdam

Zondag 31 december is het einde van de crowdfundingcampagne voor de rijdende moderne restauranttram van Rotterdam, de RotterTram.

Lees meer
Rottertram

Havenloods Rotterdam

We krijgen er een rijdend restaurant bij in de stad! De RotterTram. De crowdfundingcampagne is dinsdag 31 oktober van start gegaan.

Lees meer
Rottertram

Gers! Rotterdam

Op 31 oktober start de crowdfundingactie die ertoe moet leiden dat er in het eerste kwartaal van 2018 een restauranttram door onze stad gaat rijden.

Lees meer
Rottertram

RTV Rijnmond

Uit eten in een rijdende historische tram. Vanaf 28 juni kan dat in Rotterdam. Want dan gaat de RotterTram vijf dagen per week door de stad toeren.

Lees meer
Rottertram

Kom ie uit Rotterdam dan?

Vanaf woensdag 25 april kun je via www.RotterTram.nl alvast een tafel reserveren in de nieuwe Rotterdamse restauranttram. De RotterTram gaat volgens planning vanaf 28 juni door Rotterdam rijden.

Lees meer
Rottertram

Opdienen en Afserveren

Bekijk de aflevering van 'Opdienen en Afserveren' van de Rottertram op RTL 4!

Bekijk de aflevering

Contact

Schrijf je in voor de nieuwsbrief