Reserveren

Veelgestelde vragen

Voor €84,95 per persoon reserveer je een rondrit van zo’n 2,5 uur door Rotterdam, onder het genot van een culinair viergangendiner met bijbehorend drankarrangement en tafelwater.

Wij schenken diverse non-alcoholische dranken.

Bij het reserveren kun je allergieën en dieetwensen doorgeven.

Reserveren en betalen kan op onze website. Voor vragen kun je contact met ons opnemen. Mede uit veiligheidsoverwegingen is er geen mogelijkheid tot betalen aan boord.

Vanwege de beperkte ruimte in de tram, hebben wij alleen twee- of vierpersoons tafels. Tegen een vergoeding voor de lege plaats nemen wij ook een andere tafelbezetting aan. Neem hiervoor contact met ons op.

Aan boord is een volwaardige keuken, met o.a. stoomovens, kookplaat en warm- en koellades. De gerechten worden op een locatie van de horecapartner voorbereid en aan boord maken we de gerechten af.

Er passen maximaal 44 personen in de RotterTram, verdeeld over 2 compartimenten. Voorin is er plaats voor 20 personen, achterin is er plaats voor 24 personen. We hebben twee- en vierpersoons tafels. Mail ons als je een groepsreservering wil plaatsen.

Ja! we hebben achterin de tram een toilet, waar onze gasten tijdens het rijden gebruik van kunnen maken.

Hieronder een afbeelding van de afmetingen van de zitplaatsen in de tram. seatings RotterTram

We rijden een vaste route langs de bekendste bezienswaardigheden in Rotterdam. Wij zijn hierbij afhankelijk van de beschikbaarheid van de route en het netwerk. Bij werkzaamheden of omleidingen rijden wij soms een afwijkende route. Dit proberen wij zoveel mogelijk vooraf te communiceren.

De tram is een rijdend voertuig, dit merk je dus ook tijdens de rit. Wij hebben een aantal ervaren en getrainde bestuurders, die zo rustig mogelijk rijden. Ook rijden wij een stuk langzamer dan de reguliere trams, waardoor wij de rit zo comfortabel als mogelijk uitvoeren.

De RotterTram is gebouwd in een tramvoertuig uit 1969. Helaas is er beperkte ruimte in de tram, waardoor we vast meubilair hebben en er onvoldoende ruimte is voor een rolstoel. Ook bleek het niet mogelijk om de ingang rolstoeltoegankelijk te maken.

In goed overleg met de RET mag de RotterTram tussen de dienstregeling door rijden. Wij staan altijd in contact met de centrale verkeersleiding van de RET en kunnen op diverse punten aan de kant voor het overige tramverkeer.

Ja, het is mogelijk om voor kinderen t/m 12 jaar een kindermenu te bestellen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De tram gebruikt de warmte die vrijkomt bij het remmen voor de reguliere verwarming. Wij hebben nog extra verwarmingspanelen toegevoegd. In de zomer is er luchtcirculatie en kunnen de klapraampjes open.

Vlak bij de opstapplaats onder de Erasmusbrug is een parkeergarage

Contact

Ga door naar:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief